Bruno Lecanu Logo

Bruno Lecanu © 2019

Facebook

LinkedIn

Referencer & Presse

Presse
Her kan du læse et lille udpluk af vores omtale i pressen:

Danmarks Radio

Aarhus Update

Jyllands Posten´s Tillæg

Referencer
Vi har gennem de seneste syv år afviklet omkring 500 teambuilding arrangementer Det er vores erfaring, at kokkeskole og teambuilding fungerer virkelig godt sammen. Her et lille udsnit af hyggelige arrangementer og kommentarer.

Festligt firmaarrangement med kolleger og påhæng i form af fransk kokkeskole. Meget spændende og inspirerende - og ikke mindst dejlig mad i skønne omgivelser. Arrangementet og Brunos mad anbefales varmt
-Raquel, Norconsult

Vi vil gerne sige tak for en rigtig god oplevelse igår.
Vi synes alle sammen, at det var rigtig godt, sjovt og meget spændende :-)
Vi tales ved.
De bedste hilsener

-Damir Brandic | Partneransvarlig

Hej Bruno,
Tak for et dejligt personale arrangement i September. Vi var bange for at vi var blevet lidt for ambitiøse med vore ønsker - men de blev gjort til skamme. Vi havde alle en dejlig aften hvor vi lærte om det franske køkken og fik smagt nogle forrygende retter.

-Mvh. Adexi A/S, Christian Ernst

Hej Bruno.
Vi havde alle en super dag.
Du er helt fantastisk og vi vil alle anbefale dig til andre.

-Pia Rasmussen, AARHUS TECH

Hej Bruno
Jeg vil først lige give dig et par tilbagemeldinger fra vores kokkeskole hos jer. Mine kolleger har udtalt følgende:
· Dejligt at der blev brugt råvarer, man har set før og som er tilgængelige i ethvert supermarked.
· Dejligt at man lærer at man næsten kan bruge alle grønsager, man har i huset, det drejer sig ofte om kreativitet.
· Vi lærte at alt kan bruges og meget lidt lander i skraldespanden. I går lavede jeg pesto af grønsags-resterne, det har jeg aldrig gjort før.
· Det var virkelig en øjenåbner at langtidsstege kød ved lav temperatur i ovn rullet ind i film og lagt i vandbad. Nu gør vi det også derhjemme med stor succes.
· At fisk skal steges ved SÅ lave temperaturer overraskede mig.....og at de er rå på toppen når de tages af varmen, hvor de under låg skal færdiglavet var også nyt..dejligt at lære (-;

-Karen, Danish Crown

Kære Bruno,
Tusind tusind tak for den mest fortryllende aften, hvor du både fik alle til at
deltage, slappe af og hygge sig. Og hvor var det udsøgt lækker mad i skønneKaren rammer. Danish Crown
Cabi’s direktør var også super begejstret J
Så endnu en tak og også rigtig god weekend til dig.

-Jytte Østervig, Serviceansvarlig, CABI

Udvalgte referencer:

Danish Crown
Energi Midt
Danske Bank
Mercuri Urval
Nordea
Ennova
Aida
Vestas
Jyllands-Posten
Danske Commodities
Danfoss
Aarhus Kommune
Grundfos
Musikhuset Aarhus
Arla
TDC
Aarslef
NRGI
AROS Kommunikation
TC Electronic Rambøll
Globus1
Region MidtJylland
Adexi
Bleau
Elbek Vejrup
Hansen Toft
Kamstrup
Salling Group
Ørestad Gymnasium
Urenholt
Colombus
LEGO
Mellerup Højskole
Føtex
Dansk Revision
ÅLF
CABI