Bruno Lecanu Logo

Bruno Lecanu © 2019

Facebook

LinkedIn

Club Dimanche

Nyd en søndag eftermiddag i selskab med kokken Bruno Lecanu fra Det Franske Hjørne. Vi laver flere franske klassiske retter, f.eks. Bourguignon, Coq au Vin, Cassoulet, Blanquette de Veaux, Boullabaisse, Tarte a l’oignon og saucer; Bearnaise, Bordelaise etc.
I præsenteres for teknikkerne og bliver inspireret, alt sammen kryderet med franske historier og stemning.
Vel mødt!

Medbring egne drikkevarer

Fra kl. 13.00 til kl 18 for 500 kr.

2019

20 jan. Béarnaise, boullabaisse og meget mere

3 feb. Béarnaise, confit, bourguignon og meget mere

10 marts. Béarnaise, confit, fjerkræ og meget mere

7 april. Béarnaise, confit, lam og meget mere

26 maj. Béarnaise, Grill, tærte, confit og meget mere

30 juni. Béarnaise, confit, bouillabaisse, aioli og meget mere

25 august. Béarnaise, confit, provence. og meget mere

22 september. Béarnaise, confit, Bordelaise og meget mere

27 okt. Béarnaise, confit, bourguignon og meget mere


Ring for bestilling